15.5 C
Ankara
Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaHaberlerManşet Haberleri2023 Yılının Güzellikler Getirmesi Dileklerimizle

2023 Yılının Güzellikler Getirmesi Dileklerimizle

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Genel Başkan Önder Kahveci mesajında şu satırlara yer verdi;

“Acısıyla, tatlısıyla bir yılı geride bırakıp, yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl umutlarımızı da tazeliyor, geleceğe dair olumlu beklentilerimizi artırıyor. Bu umut, 2023 yılının daha hayırlı günler getireceğine olan inancımızın taze kalmasına vesile oluyor. Türkiye Kamu-Sen olarak yeni yılda daha sağlıklı bir dünya, daha müreffeh bir Türkiye, daha mutlu bir kamu çalışanı görmek arzusundayız.

2023 yılı Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl dönümü olması münasebetiyle bizler için çok daha büyük anlamlar içeriyor. Bir asrı tamamlayacağımız Devletimizin ilelebet payidar olarak, ikinci yüzyılında dünyanın önde gelen ülkeleri arasındaki yerini alması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Türkiye Kamu-Sen camiası olarak 2023’ün kamu çalışanlarının ve emeklilerimizin bütün sorunlarının çözüleceği, dünyadaki çatışma ve gerilimlerin sona ereceği, tüm zorluk ve sıkıntıların geride kalacağı bir yıl olması dileklerimizle milletimizin yeni yılını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz”

Diğer Haberler

En Çok Okunanlar

Son Yapılan Yorumlar